Asiansa osaava myyjä on organisaatiollesi ja asiakkaillesi arvokas! Asiakaspalvelulla ja myynnillä tuloksiin -verkkokurssilla löydät sinulle sopivan tavan loistaa asiakaspalvelijana ja myyjänä. Kehityt argumentoijana, kuuntelijana ja kyselijänä. Saat kurssilta työkalut, joilla vakuutat asiakkaan ja teet tulosta, unohtamatta asiakastyytyväisyyttä.

 

Koulutuksen sisältö: Verkkovalmennus sisältää luennot ja harjoitustehtävät.

 

Koulutuksen käytyäsi  1. Osaat luoda luottamuksellisia asiakassuhteita 2. Osaat vakuuttaa asiakkaasi. 3. Osaat tunnistaa asiakkaan käyttäytymistyylejä ja valita oikean lähestymistavan. 4.Osaat vuorovaikutuksen erilaisissa asiakkaan kohtaamistilanteissa. 5. Osaat tarjota asiakkaalle sopivia asiakaslähtöisiä ratkaisuja.

 

Ostamalla koulutuksen, pääset aloittamaan opiskelun vaikka heti. Voit opiskella omaan tahtiin kokonaan verkossa. Opintojen laajuus on noin 10 tuntia, joka koostuu itsenäisestä opiskelusta ja harjoitustehtävistä. Hinta 89 €.

 

 

 

 

Yrityksille räätälöidyt asiakaspalvelulla ja myynnillä tuloksiin -koulutukset

 

Räätälöimme myös yrityksellesi ja osallistujajoukollesi sopivia etä- ja lähikoulutuksia.

 

Esimerkiksi: Alkukartoitus, asiakaspalvelulla ja myynnillä tuloksiin -workshop ja -koulutus.

 

Jätä yhteydenottopyyntö tai pyydä tarjous teille sopivasta koulutuspaketista.

 

 

 

 

 

Asiakaspalvelulla ja myynnillä tuloksiin

Työhyvinvointikoulutus

Hyvinvoivassa työyhteisössä on mukava työskennellä ja voimavaroja riittää myös työpäivän jälkeen kotiin. Mitä työhyvinvointi on? Mitkä asiat vaikuttavat työhyvinvointiin, miten henkilökohtaista työhyvinvointia voi parantaa ja miten koko työyhteisön hyvinvointi vaikuttaa myös yrityksen tulokseen.

 

Koulutus sopii esihenkilöille sekä työhyvinvoinnista kiinnostuneille työntekijöille. Koulutus sisältää itseopiskeltavan opiskelumateriaalin ja tehtävät. Koulutuksen kesto noin 10 tuntia. Koulutuksesta saat osallistumistodistuksen. Koulutuksen hinta 159 € (alv 24 % Yht. 197 €) . Saat koulutusaineiston ostettuasi koulutuksen.

 

 

 

 

Koulutukset yrityksille ja yhteisöille

Yrityksille räätälöidyt työhyvinvointikoulutukset

 

Teidän työpaikasta paras työpaikka? Räätälöimme työyhteisöllesi sopivan työhyvinvointikoulutuksia ja workshopeja toiveidenne mukaan.

 

Esimerkiksi: Työhyvinvoinnin aamupäivä 1. -> Työhyvinvointi, mitä se on ja miten se koetaan -luento + harjoitukset + Hyvinvoinnin portaat -luento + harjoitukset sekä yhteistä keskustelua ja ajatuksia. Yht. 4 h.

 

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö teille sopivasta työhyvinvointikokonaisuudesta.