KOKO KEHO KUNTOON, Painonhallinta ja kokonaisvaltainen hyvinvointi -kirjasta löydät ohjeet terveelliseen ruokavalioon, neuvoja herkän vatsan ruokavalioon sekä painonhallintaan. Kirjassa on myös tietoa ravinnon, unen ja liikunnan vaikutuksista terveyteen sekä ohjeita liikkujalle. Kirjan avulla opit koostamaan terveellisen ruokavalion, parantamaan unen laatua ja parantamaan kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi. Kirjan hinta 21,90 € + 2,80 € postimaksu. Voit tilata Koko keho kuntoon -kirjan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info.jokomoko@gmail.com tai alla olevan painikkeen kautta yhteydenottolomakkeella. 

Koko keho kuntoon

Työnhausta taidetta

Miten kirjoitan työhakemuken, joka herättää työnantajan mielenkiinnon? Minkälainen on hyvä CV? Miten haen itselleni sopivia työpaikkoja ja mistä löydän ne? Miten onnistun työhaastattelussa? Mitä työnhaunkanavia minun kannattaa käyttää löytääkseni alani työpaikat kattavasti? Näihin kysymyksiin ja paljon muuhun työnhakuun liittyen löydät vastauset tästä kirjasta. Tilaa ja nappaa elämäsi työpaikka! Kirjan hinta 14,90 € + 2,80 € postimaksu. Voit tilata Koko keho kuntoon -kirjan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info.jokomoko@gmail.com tai alla olevan painikkeen kautta yhteydenottolomakkeella.

Kirjakauppa

Juhlan tuntua

Leivontakirja täynnä ihania ja herkullisia leivonnaisia arkeen tai elämsi tärkeimpiin juhliin. Leivo parhaat mokkapalat, pullat tai upeat piirakat ja kakut. Kirjasta löydät selkeät ohjeet ja kuvat kaikista leivonnaisista sekä ohjeet kauniiden koristelujen tekemiseen niin lasten kuin aikuisten juhlatarjoiluihin. Oheisen painikkeen kautta pääset kurkistamaan kirjan sisältöön.

 

Tilaa Juhlan tuntua -kirja itselle tai lahjaksi. Hinta 19,90€ + postimaksi 2,80€. Tilauksen voit tehdä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info.jokomoko@gmail.com tai alla olevan palkin kautta yhteydenottolomakkeella.